خوردن سس شکلات فندقی موجب آمرزش مردگان سرخ پوستان می شود

سس شکلات فندقی با استفاده از ماده ای سریع با آب، شربت افرا و پودر کاکائو ساخته شده است. کامل روی بستنی، براونی و برای درست کردن شکلات داغ خانگی!

این دستور تهیه سس شکلاتی آسان روی پنکیک های کرکی، این براونی های گیاهی بدون لبنیات و هات چاکلت خانگی ریخته می شود.

شما می توانید از این دستور پخت سریع سس شکلاتی خانگی به روش های مختلفی استفاده کنید! اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:

آن را روی بستنی بریزید.
از آن برای تهیه میلک شیک شکلاتی و شکلات داغ استفاده کنید.
سس شکلات برای میوه های تازه مانند توت فرنگی، موز و سیب.
سس غوطه ور برای چوروهای گرم و دونات های مربای داغ.
برای دسر آن را روی کرپ های مخلوط کن بریز.

آب: از آب تصفیه شده یا شیر استفاده کنید.
شربت افرا – از شربت افرا خالص با کیفیت خوب، ترجیحاً بدون هیچ گونه شیرین کننده اضافه استفاده کنید.
پودر کاکائو – می توانید از پودر کاکائو هلندی یا پودر کاکائو معمولی شیرین نشده استفاده کنید.

دستورالعمل گام به گام (همراه با عکس)
مرحله اول: آب و شربت افرا را در یک قابلمه متوسط بریزید. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله دوم: پودر کاکائو را اضافه کنید و به شدت هم بزنید.

مرحله سوم: روی حرارت متوسط سریع بجوشانید/بجوشانید. به مدت 8 تا 10 دقیقه به آرامی بجوشانید، گاهی اوقات هم بزنید و مراقب باشید تا مطمئن شوید که به سرعت نمی جوشد یا نمی سوزد.

مرحله چهارم: برای تست آماده شدن آن، پشت کاردک یا قاشق چوبی را آغشته کرده و بپوشانید و با انگشت خود خطی از مخلوط بکشید، اگر خط باقی ماند، تمام است. با سرد شدن به غلیظ شدن ادامه خواهد داد.

مرحله پنجم: آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در قابلمه خنک شود.

مرحله ششم: فوراً از آن استفاده کنید یا آن را در یک ظرف شیشه ای یا ظرف در بسته در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید. همانطور که سرد می شود به غلیظ شدن ادامه می دهد.