گوجه فرنگی ترکیه دارای کربوهیدرات کل نسبتا کمی است و حاوی بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
از آنجایی که گوجه فرنگی حاوی کربوهیدرات زیادی نیست، افرادی که از رژیم غذایی کم کربوهیدرات پیروی می کنند می توانند آن را در حد اعتدال مصرف کنند.
در این مقاله به اطلاعات تغذیهای گوجهفرنگی میپردازیم و سایر میوهها و سبزیجات کم کربوهیدرات را که فرد میتواند در رژیم غذایی خود قرار دهد، فهرست میکنیم.
راه های آسانی برای گنجاندن ارزش غذایی گوجه فرنگی در هر رژیم غذایی وجود دارد.
حتماً گوجه فرنگی تازه را در دمای اتاق نگهداری کنید و از نگهداری در یخچال خودداری کنید، زیرا باعث از بین رفتن طعم گوجه فرنگی می شود.
با استفاده از نکات زیر گوجه فرنگی بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید:
انگور یا گوجه گیلاسی را در هوموس یا ماست ساده آغشته کنید و به عنوان میان وعده یا میان وعده مصرف کنید.
گوجه فرنگی خرد شده را به ساندویچ ها اضافه کنید و بسته بندی کنید.
هنگام تهیه پاستا، گوجه فرنگی های کنسرو شده با سدیم کم را به سس های مارینارای خانگی یا شیشه ای اضافه کنید.
از گوجه فرنگی های کنسرو شده، مکعبی یا خورشتی در سوپ استفاده کنید.
یک تکه نان تست با آووکادو و برش های گوجه فرنگی بخورید.
یک سالسا سریع با گوجه فرنگی خرد شده، پیاز، هالاپینو، گشنیز و آهک تازه فشرده درست کنید.
گوجه فرنگی تازه را خرد کرده و به برنج و لوبیا، کوسادیلا یا تاکو اضافه کنید. آنها را برای صبحانه به املت یا اسکرامبل اضافه کنید.
گوجهفرنگیهای تازه و موزارلای برششده را با سرکه بالزامیک بپاشید و روی آن را با ریحان خرد شده بریزید.
بروسکتا را به عنوان پیش غذا درست کنید.