کربن یا پروتئین ممکن است از یکی به دیگری متفاوت باشد. با این حال، توافق متخصصان در مورد لزوم گنجاندن آنها در رژیم غذایی به طور منظم مانعی ندارد.
علاوه بر این، به لطف همه این فواید حبوبات صادراتی ایران تهیه غذاهای متنوع، سبک، با طعم های لذیذ و بسیار سالم بسیار آسان است. نخود، لوبیا، عدس و سویا در تمام انواعشان یک تجملات واقعی برای کام، بدن و همچنین جیب ما هستند، زیرا غذایی در دسترس همه است.
بله، در نظر گرفتن دو جنبه ضروری برای بهره مندی از این فواید باشکوه حبوبات مهم است. از یک طرف آنها را به روشی سالم و ترجیحاً همراه با سبزیجات و بدون چربی بپزید. از سوی دیگر، همیشه محصولات با کیفیتی مانند محصولاتی که توسط ارائه می شود، خریداری کنید.
حبوبات حبوبات دانه هایی هستند که در داخل غلاف یک نوع گیاه به نام حبوبات می یابیم. این غلاف ها بسته به گونه می توانند اندازه های مختلفی داشته باشند.
حبوبات، همراه با غلات، غذاهایی هستند که بیشترین مصرف را در بین مردم جهان دارند. به لطف سهم فوق العاده آنها از مواد مغذی، آنها همچنین یکی از ارکان رژیم غذایی مدیترانه ای ما هستند.
گروه حبوبات گسترده تر از آن چیزی است که در ابتدا فکر می کنیم، علاوه بر این، هر خانواده تعداد بی پایانی از انواع را از نظر اندازه، رنگ، سختی، زمان پخت و غیره ارائه می دهد که انتخاب ما را در هنگام تصمیم گیری آسان تر می کند.
اکثر حبوبات حاوی 20 درصد پروتئین در ترکیب خود هستند، به جز سویا که غنی ترین حبوبات از نظر این ماده غذایی (35 درصد پروتئین) هستند. این باعث می شود که آنها یکی از غذاهایی با بیشترین میزان پروتئین مصرفی باشند، حتی گاهی اوقات حتی بیشتر از گوشت یا ماهی.
با این حال، آنها فاقد برخی از اسیدهای آمینه ضروری گوشت یا ماهی هستند، به همین دلیل است که توصیه می شود همیشه آنها را با ترکیب آنها با غلات (مانند برنج، کینوا یا ارزن) که حاوی آمینو اسیدهایی هستند که حبوبات فاقد آن هستند، مصرف کنید.